Testimoniale

„Profesionalism și dăruire pentru profesia sa”

Cu profesionalism și dăruire pentru ceea ce face, Octavia m-a pus în valoare si mi-a dat încredere să aplic pentru postul pe care îl doream.

Denisa, 30 ani


„Reconversia profesională nu este deloc ușoară – asta dacă nu ai lucrat cu Octavia.”

Reconversia profesională nu este deloc ușoară – asta dacă nu ai lucrat cu Octavia. Dintr-o oră în care i-am povestit ce am făcut în ultimii ani a reușit să deducă abilitățile pe care le-am dobândit și a creat profilul job-ului pe care ar trebui să-l urmăresc, profil care a fost confirmat 100% de Raportul Vocațional Integrat.

Dovezile că pot să-mi schimb direcția profesională erau chiar în fața mea, iar Octavia a știut să mi le arate și să-mi dea încredere că totul este posibil. Mulțumesc pentru tot!

Ilinca, 28 ani


„M-am redescoperit, mi-am testat abilitățile și am ajuns să înțeleg ceea ce vreau de fapt de la viață”

Pentru mine Octavia a avut un mare impact asupra alegerilor mele. Când ea mi-a oferit o mână de ajutor, eram într-o perioadă foarte instabilă. Trebuia să iau o hotărâre legată de drumul meu profesional și aveam de ales între o pasiune căreia nu-i acordasem atenție și o carieră aleasă pentru siguranța financiară.

Cu ajutorul ei m-am redescoperit, mi-am testat abilitățile și am ajuns să înțeleg ceea ce vreau de fapt de la viață. Pot spune că Octavia este o deschizătoare de drumuri pentru cei aflați în fața unei decizii.

Alexandra, 17 ani


„Am reușit să readucem la viață un vis ignorat de limite subiective ”

Aflată într-un moment în care răspunsul la întrebarea ÎNCOTRO? întârzia să apară, soluția salvatoare era chiar în fața mea.

Am ales serviciile oferite de Octavia pe baza unor recomandări și consider că experiența celor câteva ședințe de consiliere m-a ajutat să îmi definesc foarte clar obiectivele profesionale și în același timp, am învățat să-mi înțeleg nevoile. Într-un cadru mereu nou, mereu plăcut, am reușit să readucem la viață un vis ignorat de limite subiective.

Mihaela, 24 ani


„Nu știam încotro mă îndrept”

Când am acceptat sa intru în programul de consiliere al Octaviei nu știam încotro mă îndrept, ce specialitate să îmi aleg la rezidențiat (eu fiind la facultatea de medicină) și de asemenea nu aveam încredere în mine.

Pe parcursul ședințelor m-a determinat să îmi răspund singură la întrebările pe care le aveam în ceea ce privește viitorul meu și de asemenea m-a ajutat să încep să am încredere în mine.

Pe lângă câștigul evident pe care l-am avut, am cunoscut o persoana care știe să te asculte cu răbdare, care te face să te simți comfortabil coferindu-ți totodată o stare de încredere și în preajma căreia îți dorești să petreci timp, deoarece mereu ai ceva de învățat.

Iulia, 23 ani


„Cu toții ne-am dori o Octavia. Există unii norocoși care o au deja, însă nu destui”

Am cunoscut-o pe Octavia Brătulescu la primul meu interviu de angajare. Cu toate că nu rețin întreaga conversație, un lucru mi-a rămas întipărit ca primă impresie, și anume că îi curge dedicarea prin vene.

Octavia îți este mentor, îți este familie, îți este sora cea mare atunci când simți că nu te descurci și sora cea mică atunci când te vede cum îți iei zborul către visul tău.  Îți este un șef doar pe hârtie, știe potențialul fiecăruia și îl sprijină orice ar fi

Este micuță de statură și îi plac hainele colorate, râde la aproape orice glumă și nu renunță niciodată. De-a lungul timpului petrecut cu ea, pot spune cu tărie că este o luptătoare, însă nu una cu sabie și scut. Nu i-a fost greu să se facă auzită, iar fiecare luptă a dus-o cu speranța că alții vor reuși în viață să facă lucruri mărețe. Dacă o întrebi, cea mai mare realizare a ei sunt „copiii ei”, prima echipă formată de ea ca recruiter.

Modestia cu care vorbește despre realizările ei și lacrimile ce îi mai apar din când în când în colțul ochilor în momentul în care povestește despre cineva drag te fac să înțelegi ce fel de persoană este. Merită mai mult decât crede și a realizat mai mult decât va ști vreodată. Pentru că Octa șlefuiește oameni, nu obiecte, iar oamenii îi spun povestea mai departe și o mențin nemuritoare.

Andra, 22 ani


„Eu știu că poți face asta, am încredere în tine!”

În cei doi ani în care am lucrat alături de Octavia, ea a reprezentat pentru mine mult mai mult decât un specialist în HR, ci chiar un coordonator al dezvoltării mele profesionale. M-a încurajat să am încredere în mine nu doar sfătuindu-mă să fiu mai puternică, cum ar face-o alții, ci zicându-mi: “Eu știu că poți face asta, am încredere în tine!”.

M-a încurajat să merg la training-uri și să învăț în fiecare zi ceva nou. Atunci când îmi spunea să fac mereu ceea ce îmi place și să îmi urmez pasiunea, vedeam în ochii ei că ea chiar asta făcea în acel moment: pasiunea ei era să încurajeze oamenii, să îi ghideze către a-și îndeplini visurile.

Florina, 24 ani


„Curajul nebun, hotărârea, ambiția, dorința de a face o schimbare”

În timpul în care am lucrat împreună, Octavia a fost pentru mine mai mult decât un mentor. Octavia a fost, și continuă să fie, un om care mă inspiră constant prin acțiunile ei.

Curajul nebun, hotărârea, ambiția, dorința de a face o schimbare și pasiunea cu care a crescut omuleții alături de care a lucrat de-a lungul timpului, m-au determinat să fiu și eu la rândul meu curajoasă și să mă depășesc pe mine însămi.

Octavia a jucat un rol important în formarea mea profesională, dar și ca om, iar experiențele trăite alături de ea au contribuit semnificativ la persoana care sunt astăzi.

Carmen, 25 ani


„Pe mine m-a ajutat să mă descopăr, m-a învățat să am mai multă încredere în mine și în ce pot să fac”

Octavia emană energie pozitivă, are răbdare și, mai ales, are întotdeauna o vorbă bună pentru oricine. Pe mine m-a ajutat să mă descopăr, m-a învățat să am mai multă încredere în mine și în ce pot să fac, iar pentru asta o să îi fiu mereu recunoscătoare. Mulțumesc, Octa!

Mulțumesc omului care a fost lângă mine indiferent de zi, de oră, de circumstanțe!

Andreea, 21 ani


„M-a făcut să conștientizez ceea ce este important pentru mine, viitorul meu profesional și nu numai”

Cu o dorință constantă de a îi ajuta pe cei din jur, Octavia a dat dovadă de profesionalism indiferent de situație. Personal, m-am bucurat să-i pot împărtăși experiențele, dar și dificultățile cu care m-am confruntat, și în schimb să primesc susținerea ei prin care m-a făcut să conștientizez ceea ce este important pentru mine, viitorul meu profesional și nu numai.

Andrei, 21 ani


„Suportul, încrederea și viziunea par a fi cuvinte cheie”

Când am cunoscut-o pe Octavia, doream să mă implic, să schimb ceva. E extrem de greu să citești un om, să ai încredere, să încerci, să dai o șansă. Totuși în cazul Octaviei suportul, încrederea și viziunea par a fi cuvinte cheie.

Are o înclinație aproape apocaliptică spre a descoperi oamenii cu „scânteie”. E genul de om care te face să crezi că se poate chiar și în cele mai negre momente. Poate cea mai mare binecuvântare primită de când o cunosc sunt oamenii lângă care m-a adus și care ulterior mi-au devenit prieteni.

Georgiana, 25 ani


„ Este tot ceea ce am învățat la școală despre ambiție, sinceritate și perseverență”

Pe Octavia o știu de 4 ani de zile. În tot acest timp, pentru mine, a îndeplinit mai multe roluri. De la colega de serviciu, la sfătuitor, mentor și un model de urmat. Este tot ceea ce am învățat la școală despre ambiție, sinceritate și perseverență. De la ea am învățat că „împreună” este un cuvânt foarte puternic și că împreună totul este posibil. Octa, m-a învățat să lupt pentru ce e al meu. M-a învățat sa fiu sincer și să îmi merit pe deplin succesele. Ar mai fi multe de spus! Îți multumesc, Octavia!

Viorel, 22 ani


„Pentru a fi un leader bun înseamnă să pui accent pe oameni oricând au nevoie de tine, dar mai ales atunci când au nevoie”

Îi sunt recunoscător Octaviei pentru ajutorul oferit în momentele dificile întâmpinate, ajutor care a fost acordat de cele mai multe ori în ciuda unui program încărcat cu care știam că se confrunta. Deși de multe ori reușeam singur să găsesc soluția la problemă, îndrumarea pe care mi-a oferit-o a fost foarte valoroasă.

Am învățat astfel de la Octavia că pentru a fi un leader bun înseamnă să pui accent pe oameni oricând au nevoie de tine, dar mai ales atunci când au nevoie.

Liviu, 26 ani