Ziua 21 – Minunat

Mărire
Iubire și o
Nemărginire
Urzesc împreună
Nămeți și furtună,
Adapă-n neștire
Trăiri și plutire.

Și atunci…

Sursa: galerie personală

Decembrie este luna în care simțim nevoia să împărțim bucurie inspirați de spiritul sărbătorilor de iarnă, de reîntregirea familiei, de mirosul cozonacilor și sunetelor colindelor. E luna în care dăruim mai mult, îngăduim mai multe, suntem mai atenți la nevoile celor aflați în nevoie, e luna de bilanț, acea lună în care tragem linie și vedem dacă am împlinit obiectivele setate, am evoluat spiritual, profesional sau luna în care încercăm să spălăm păcatele ajutându-ne aproapele. Și uite așa, inevitabil, an de an îmi revine aceeași întrebare la care vă invit și pe voi să vă răspundeți sinceri: „Cum ar arăta lumea dacă bilanțul de la final de an l-am realiza la finalul fiecărei zile?”

Pentru a marca nerăbdarea venirii Crăciunului, vă invit să descoperiți acrostihul propus pentru fiecare zi a calendarului Advent și de ce nu să îmi răspundeți ce semnificație are și pentru voi cuvântul propus..

În procesul creației, am folosit drept instrument, seturilor OH (OH++ , completând tabloul cu o întrebare formulată de câte o carte din pachetul Indre), iar ție Iulia Sara îți mulțumesc pentru inspirație.


Calendarul de Advent este expresia nerăbdării și a pregătirii în așteptarea sărbătorilor, numărând la propriu, zi cu zi, până în Ajunul Crăciunului. Înainte de a fi o alergătură după cadouri, în Advent fiecare zi ar trebui să ne îmbogățească sufletește, să ne bucure și să ne introducă treptat în atmosfera Crăciunului.

be Creative, be Trained, be Adventurous

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *